Söndag Sön 4 September Sep
Fredag Fre 9 September Sep
Söndag Sön 11 September Sep
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Söndag Sön 9 Oktober Okt
Tisdag Tis 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Söndag Sön 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt

Kommentarer från tränarteamet

29 april 2016 09:34

Stefan ”Skuggan” Nilsson har skrivit på ett avtal som sträcker sig över de kommande två säsongerna. Petter Lasu Nilsson, Anders Burström och Gusten Törnqvist har i ett första skede förlängt med en säsong och Petter Pettersson jobbar tillsvidare som fystränare för Luleå Hockeys SHL-lag.


Stefan Nilsson, huvudtränare - Det är en mycket stor ära att bli ansvarig tränare i min moderförening Luleå Hockey. Jag vet att det är ett svårt och krävande uppdrag att vara huvudtränare i SHL, men jag är väl förberedd och känner att vi fått ihop ett väldigt starkt tränarteam som är redo att både göra förbättringar och att förstärka det som redan varit bra med Luleå Hockey.

Petter Lasu Nilsson, assisterande tränare
-
Jag är oerhört stolt och glad över att ha fått möjligheten att återvända som tränare i Luleå Hockey. Att vi dessutom blir ett team där vi känner och litar fullständigt på varandra känns väldigt bra. Vi, tillsammans med Osten, sitter på stor hockeykunskap och kan vi bara få fram den ur oss själva så kommer vi även kunna få fram de unika egenskaper som varje spelare besitter och då kan det bli riktigt bra.

Anders Burström, assisterande tränare
-
Efter två mycket roliga år som tränare för Luleå Hockey känns det fortfarande som att vi har mer att ge när det gäller att utveckla gruppen. Det är därför både inspirerande och roligt att vi kan fortsätta med kontinuitet och samtidigt kan addera Petter Lasu Nilsson som är en väldigt engagerad person med ett gediget hockeykunnande.

Gusten Törnqvist, målvaktstränare
-
Det känns jätteinspirerande att få fortsätta i Luleå Hockey i en tränarkonstellation som jag tror kommer bli jättebra. Vi har tre väldigt duktiga unga målvakter i Joel Lassinantti, Filip Gustavsson och Oscar Masiello. Det skall bli jättekul att jobba med dessa framtidsspelare som alla har potential till stor fortsatt utveckling som målvakter.

Petter Pettersson, fystränare - Efter att ha jobbat med Gusten, Bura och Skuggan två säsonger känns det jättekul att de alla fortsätter så att vi kan fortsätta jobba med den fysiska utvecklingen av spelarna. Petter Lasu Nilsson verkar även han vara en kanonlösning som jag tror kommer passa mycket bra in i tränarteamet.