Målfest i Kiruna
Publicerad: 2016-12-04
SDHL
Luleå Hockey/MSSK följde upp fredagens målfest i Malmberget med ett nytt målkalas då man tog emot Djurgården Hockey i Kiruna under söndagen. Matchen slutade 5-0.

LHF/MSSK är stekheta och under söndagen - då man tog emot Djurgården Hockey i Kiruna - följde man upp fredagens 11-0-match med en ny fin prestation. Hemmalaget spräckte nollan efter 03:03 och det var #33 Michelle Karvinen som slog till än en gång. Fem minuter senare slet sig Anja Stiefel loss och satte LHF/MSSK rejält i förarsätet då hon ökade på till 2-0.

Blytunga 3-0 kom redan i den andra minuten av den andra perioden genom Michelle Karvinen som gjorde sitt sjunde mål för helgen. Innan andra pausvilan hann man även med att göra både 4-0 och 5-0 genom den finska duon Ronja Savolainen och Christa Alanko.

I den tredje perioden så kämpade och slet sedan utespelarna för att hjälpa Wilma Lantto att hålla nollan. Precis som i fredags då inlånade Tindra Holm gjorde sin SDHL-debut så gjorde LHF/MSSK: s unge målvakt sin första match i högsta serien och gjorde det med bravur. Målvakt och laget fredade kassen på bästa sätt och matchen slutade 5-0.