• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Torsdag Tor 27 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Lördag Lör 29 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Fredag Fre 11 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Idag 17 Januari Jan
Fredag Fre 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb

Egen produkt förlänger med 2 år

14 april 2014 13:08

I samband med en direktsändning på Luleå Hockeys hemsida presenterades att den 20-årige backen Marcus Oskarsson förlängt sitt SHL-avtal med moderföreningen med ytterligare två säsonger.


Den gångna säsongen spelade Oskarsson 45 matcher för Luleå Hockey i SHL och SM-slutspelet. Till det spelade han även 20 matcher i HockeyAllsvenskan och 7 matcher i European Trophy och dess slutspel. Första SHL-målet kom under säsongen mot Skellefteå när man bortabesegrade dem med 5-3 efter en stark avslutning på matchen.

Lars ”Osten” Bergström

– Det är väldigt glädjande att kunna skriva nytt tvåårskontrakt med Marcus Oskarsson som är egen produkt som har gått hela vägen genom vår ungdoms- och juniorverksamhet, via samarbetet med Asplöven till att spela riktigt bra för Luleå Hockey i SHL och SM-slutspelet.

– Marcus är smart, allsidig och spelskicklig back som klev fram som allra mest när vi hade våra backskador under SM-slutspelet. Så det skall bli intressant att följa hans fortsatta utveckling i vår egen hockeymiljö.

Marcus Oskarsson

– Det känns grymt bra att vi kommit överens om den här förlängningen med Luleå Hockey. Det är ändå här jag vill spela för en ännu längre tid framöver. Nu är målsättningen att jag skall fortsätta utvecklas, att få spela så mycket som möjligt och kunna ta en större roll i laget.

– Under säsongen har det känts bra. Generellt sett tycker jag utvecklingskurvan pekat uppåt. Man måste få spela för att utvecklas och det har jag fått göra genom samarbetet med Asplöven. Sen var det extra kul att få avsluta med spel i SM-slutspelet, det gav mersmak för framtiden.