• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Onsdag Ons 13 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Söndag Sön 17 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Onsdag Ons 27 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Söndag Sön 3 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Söndag Sön 10 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar

Fyra nya tränare klara för Luleå Hockey

9 april 2014 12:28

Det blir fyra norrbottniska killar som tar över uppgiften med att skapa vinnande känslor kring A-laget i Luleå Hockey de kommande två åren. Det är en god mix av erfarenheter som tränare och spelare som kommer att ledas av huvudtränare Joakim Fagervall. Han får två av Luleå Hockeys tidigare lagkaptener Stefan ”Skuggan” Nilsson och Anders ”Burra” Burström som assisterande tränare och tidigare LHF-målvakten Gusten Törnqvist som målvaktstränare.


– Vi ser med stor glädje fram emot att vårt lag även fortsättningsvis kommer att ledas av fyra mycket kompetenta norrbottningar. Det är fyra härliga killar som kommer att fungera mycket bra tillsammans och som kommer att göra ett stenhårt och bra jobb för både Luleå Hockey och Norrbotten, säger sportchefen Lars ”Osten” Bergström om föreningens nya ledarteam.

Osten om de nya tränarna

Joakim Fagervall är en erfaren, kompetent och välutbildad hockeymänniska som arbetat i många olika miljöer. Han känns väldigt spännande för framtiden och har visat sin absoluta styrka i att få sina grupper att fungera optimalt.

Stefan ”Skuggan” Nilsson har en fantastisk spelarkarriär bakom sig och har de senaste åren gjort ett mycket bra jobb för vår ungdoms- och juniorsida. Han har under sin tid i föreningen alltid varit en naturlig ledare och har kvar ett verkligt unikt öga och känsla för spelet som kommer att bli nyttigt för oss framöver.

Anders ”Burra” Burström var en mycket omtyckt och uppskattad lagkapten för Luleå Hockey. Han har samlat på sig mycket erfarenheter och har som sin främsta kompetens att få människor att må och prestera bra i alla situationer. Anders har alltid haft ett stort intresse för den mentala aspekten och idrottspsykologin kring vår sport.

Gusten Törnqvist var genom hela sin karriär oerhört noggrann och proffsig i sitt förhållningssätt till sporten. Det kommer därför bli en naturlig övergång för honom till rollen som målvaktstränare. En roll där han lite mer än tidigare kommer att jobba med vår junior- och ungdomsverksamhet samt att bistå Asplöven med deras framtida målvaktsarbete.

Luleå Hockeys A-lag återsamlas efter påsk för att påbörja sin försäsongsträning och för att starta arbetet med att skapa vinnande känslor i laget inför säsongen 2014/2015.