• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 7 April Apr
Tisdag Tis 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Lördag Lör 31 Augusti Aug
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Idag 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt

Tränarförlängning

8 november 2012 10:15

Luleå Hockey och Jonas Rönnqvist är redan nu överens om att förlänga avtalet som huvudtränare för Luleå Hockey med en säsong till. Vilket innebär att Luleå Hockey kommer att fortsätta med samma ansvarige tränare som det varit de senaste två säsongerna.


Luleå Hockey har under Jonas Rönnqvists ledning gjort bra resultat med seriesegern av Elitserien förra säsongen och en tredjeplats i European Trophy som höjdpunkter.

Den här säsongen är Luleå Hockey på andra plats i Elitserien och är topprankade till Europa-slutspelet i december efter sju raka vinster i turneringen.

Förra säsongen utmärkte sig Luleå Hockey dessutom genom att slå ett nytt rekord när det gäller minst antal insläppta mål under en Elitseriesäsong när målvakterna Johan Gustafsson och David Rautio med hjälp av sina utespelare endast släppte till 104 mål på 55 matcher.

Huvudtränare, Jonas Rönnqvist

– Det känns både naturligt och bra att vi kommit överens om en fortsättning. Vi har påbörjat något riktigt bra tillsammans som jag vill vara med och utveckla ytterligare för att kunna se hur långt vi kan ta det.

– Sen jag återvände till Luleå så har jag trivts väldigt bra med mina medarbetare i föreningen, både när det gäller ledare och andra inom organisationen. Så det känns både hedrande och kul att jag nu kommer kunna fortsätta som tränare i Luleå Hockey.

Sportchef, Lars ”Osten” Bergström

– Jonas och hans kollegor har gjort ett jättebra jobb under sin två och en halv säsonger i föreningen och det känns bra att vi kan jobba med kontinuitet på ledarsidan och att Jonas kommer finnas med i processen för att bygga ett fortsatt bra Luleå Hockey i framtiden.

– Jonas tillhör kategorin unga fräscha tränare som etablerat sig på absolut högsta nivå och som fortfarande har en massa framtidspotential och som har rötter i Norrbotten och Luleå så det kändes som ett självklart val för föreningen.