• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Måndag Mån 12 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt

Fredrik Glader inför helgens hemmamatcher

25 januari 2018 16:00
SDHL

Fredrik Glader inför helgens dubbelmöte hemma mot Göteborg


Luleå Hockey/MSSK:s fina form håller i sig och man har nu nio raka vinster efter förra helgens segrar mot regerande mästarna Djurgården.

– Känslan i truppen är toppenbra, vi har gjort bra prestationer under en lång tid nu och det stärker gruppen och vi tror på allt vi gör samt hjälper varandra på ett bra sätt. Vi var fantastiskt bra i den första matchen mot Djurgården där vi sköljde över dem i den första perioden och sen spelade väldigt stabilt resten av matchen. I den andra matchen öppnade Djurgården bättre, men vi hade bra tålamod och kom sakta men säkert mer in i matchen. Och tredje perioden var vår bästa där vi växlade upp och lyckades få till ett sent avgörande, säger tränaren Fredrik Glader.

Nykomlingen Göteborg kommer på besök till Coop Norrbotten Arena och LF Arena, ett lag Luleå Hockey/MSSK mött två gånger under säsongen där bägge matcherna slutat med klara segrar för norrbottningarna, men risk för underskattning finns inte enligt tränaren.

– Vi har gjort bra prestationer mot Göteborg, men de har tagit poäng mot många bra lag, man kan inte underskatta något lag i denna liga. Är vi inte med så kommer vi att bli straffade vilka vi än möter. Vi är jättetaggade på att göra en bra avslutning innan OS-uppehållet.

Kom gärna och se våra fantastiska damer och några av världens bästa damhockeyspelare bjuda på underhållning, hockey upplevs bäst på plats! Om du inte kan ta dig till arenan så kan du klicka dig in på Svenskhockey.tv där samtliga SDHL-matcher sänds.