• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 7 April Apr
Tisdag Tis 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Lördag Lör 31 Augusti Aug
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Idag 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt

Asplöven spelar ytterligare en match i Luleå

6 februari 2013 15:13

Fredagen den 22 februari är det dags för ytterligare en hockeyfest i Coop Norrbotten Arena. För då kommer Asplöven att spela ännu en av sina hemmamatcher inför storpublik i Luleå och precis som sist så kommer det att vara fritt inträde för alla besökare.
- Jag tror inte någon har glömt vårt senaste framträdande i Coop Arena, som är en match alla fortfarande pratar om. Det är därför väldigt glädjande sett ur både sportsligt och ekonomisk synpunkt att vi lyckats hitta en lösning att ytterligare stärka Asplövens varumärke i Norrbotten säger Asplövens tränare Per Kenttä.


Detta innebär att Coop Norrbotten Arena kommer vara proppfylld med hockeygodis den helgen då Luleå Hockey spelar Elitseriederby mot Skellefteå på lördagen den 23 februari.

– Vi är jättenöjda med hur väl det förra arrangemanget gick för Asplöven, både på och utanför isen, så när de nu kom till oss och undrade om vi kunde hjälpa till att arrangera ytterligare en match den här säsongen så tyckte vi att det lät som en bra idé – speciellt som den inte konkurrerar med vår egen match mot Skellefteå dagen efter som i princip redan är slutsåld, säger Luleå Hockeys VD Peter Jidström.

Det här arrangemanget innebär att det kommer vara fritt inträde i Coop Norrbotten Arena till den Hockeyallsvenska matchen mellan Asplöven HC och Mora IK, fredagen den 22 februari kl 19:00.