• Huvudsponsorer

Landqvist och Lundholm om helgens matcher

1 oktober 2017 16:14
J20 J18

Det blev sex av nio möjliga poäng för J20-laget i helgens tre hemmamatcher och J18-laget kammade hem full pott på sina två matcher.


Det blev seger med 3-1 i fredagens match mot Timrå där avgörande 2-1 målet kom tre minuter före full tid.

– Vi gjorde en helt okey match där vi följde vår gameplan där vi forecheckade hårt och tog pucken mot mål. Skönt att vi avgjorde matchen i slutet då vi fick spela fem mot tre, säger forwarden Joakim Landqvist.

I returmötet på lördag blev det seger 4-3 efter att Timrå skapat nerv i matchen med två reduceringsmål.

– Vi började starkt och gick ifrån till 4-1. Sen gick vi ner oss lite och bjöd på två mål, men vi steppade upp oss och stängde sen matchen.

Helgen avslutades med en sur uddamålsförlust mot MODO med 4-3.

– Vi började bra tycker jag, men sen blev det lite hafsigt spel och vi kom inte riktigt in i det. Vi hade behövt gå hårdare när vi väl gick.

Joakim Landqvist hade en bra match i lördags där han hittade nätet två gånger om.

– Alltid roligt att göra mål, jag är nöjd med min insats i helgen.

J18-laget tog i fredags en betryggande 5-0 seger mot Vännäs.

– Vi öppnade starkt och hade spelövertaget hela matchen, Vännäs skapade inte så mycket framåt och de gånger de fick chanser var då vi gjorde misstag i egen zon. Men Albin spelade bra i mål och såg till att vi höll nollan, säger forwarden Alexander Lundholm.

Och på lördagen vann man en jämn och målrik match mot Björklöven med 4-3.

– Vi startade riktigt dåligt och hamnade i underläge i första perioden. Vi pratade sen i paus att vi måste ta tag i det och spela vårt spel, det gjorde vi också och då lyckades vi vända och vinna vilket såklart var skönt.

Alexander Lundholm hade en lyckad helg poängmässigt där han noterades för två mål och en assist.

– Första matchen kändes bra, jag fick även göra mål i mitt första byte. Fick även göra mål i den andra matchen, men spelade inte så mycket.