• Huvudsponsorer

Gunler och Erixon om helgens matcher

17 september 2017 17:58
J20 J18

Det blev en lyckad premiärhelg för våra juniorlag, J20-laget vann sina tre bortamatcher och J18-laget vann sina två matcher hemma.


J20-laget hade sin seriepremiär mot Timrå där det blev seger med 2-1.

– Första perioden var ganska stäng där vi kände på varandra lite, sen blev det bättre fart i andra och tredje. Jag tyckte att vi var bättre över hela banan och åkte mer skridskor så det var en rättvis seger, säger forwarden Noel Gunler.

Premiärsegern följdes upp med en till uddamålsseger, då mot Brynäs där man vann med 3-2.

– Brynäs kom ut starkt och vi var inte riktigt med. Men vi samlade ihop oss, slog snabbare första pass, vann närkamper och vände tillslut matchen vilket var riktigt skönt.

Bortaturnén avslutades med en 3-2 seger efter förlängning mot Västerås, trots att man hade underläge 0-2.

– Det var vår sämsta match för helgen. Men vi visade på grymt bra lagmoral då vi vände och vann trots att spelet inte riktigt stämde.

Landslagsmeriterade Noel Gunler fick en bra start på säsongen där han bland annat noterades för tre mål.

– Jag är riktigt nöjd med min insats i de två första matcherna, jättekul att få göra mål. Dagens match var väl sådär.

J18-laget hade sin seriepremiär på hemmaplan där man slog Östersund med 5-1.

– Vi gjorde 40 minuter bra och 20 minuter mindre bra Vi skapade mycket chanser i den första perioden men fick lite utdelning. I andra perioden fick igång målskyttet. Sen gick vi ner oss i den tredje perioden, kanske för att matchen kändes avgjord, säger forwarden Ville Erixon.

Och i dag besegrade grabbarna Kramfors med 3-1.

– Vi gjorde en bra förstaperiod, mindre bra andra och sen en bra tredje. Det är ganska svårt att möta lag där vi är favorit att vinna, det är lätt att gå ner i tempo så det är något vi får jobba på.

Erixon hade en bra match mot Kramfors där han hängde två kassar.

– Första målet slog jag in i öppen kasse efter att pucken gått i stolpen och på andra målet tryckte jag in en retur. Jag är nöjd med min insats i helgen, första matchen gick okey sen gick det bättre i den andra.