Säsongen slut för Luleå Hockey
Publicerad: 2017-03-13
SHL
En mycket händelserik match slutade dessvärre i moll för Luleå Hockey som är utslagna med 2-0 i matcher i åttondelsfinalen. Detta efter att Malmö Redhawks vunnit 4-5 i full tid uppe i Coop Norrbotten Arena.

Säsongen är över för Luleå Hockey. Detta efter en mycket händelserik andra åttondelsfinalmatch i Coop Norrbotten Arena. En osannolik matchinledning där Luleå Hockey trummade på från början men där gästerna gjorde mål på sina två första skott följdes upp av att hemmalaget hämtade ikapp till 2-2 före första periodpaus.

Efter två spelade perioder lyste 3-3 på måltavlan vilket blev 4-4 i den tredje perioden. Avgörandet - ett snöpligt sådant - kom 37 sekunder från slutet då Malmö gjorde 4-5. Innan det hade norrbottningarna fått luft under vingarna då Bill Sweatt kvitterat matchen tretton minuter in i perioden.

4-5 stod sig alltså tiden ut och därmed är Luleå Hockeys säsong över.