J20 tog revansch på Brynäs
Publicerad: 2020-10-24
J20
Luleå Hockeys J20-lag vann dagens bortamatch mot Brynäs med 4-3.

Ett revanschsuget Luleå Hockey öppnade målskyttet 07:24 in på matchen genom Marcel Stefancik. Fyra minuter före första pausvilan kvitterade Alexander Ljungkrantz i numerärt överläge. Norrbottningarna gjorde sen mittrondens enda mål då William Hedlund såg till att gästerna gick in i den tredje perioden med ledning 1-2. Samu Romakkaniemi fixade sen 1-3 i boxplay, 03:06 in på den tredje perioden. Hemmalaget vägrade dock ge sig och halvvägs in på perioden lyckades man komma ikapp med två snabba mål genom Abbe Broberg och Alexander Ljungkrantz. Men kort därefter drog Brynäs på sig två raka tvåminuters-utvisningar, och i spel fem mot tre kunde Oscar Tellström panga in 3-4. Luleå fredade sen sin kasse och fick sin revansch från gårdagens förlust.