Luleå Hockey straffade MODO
Publicerad: 2018-02-22
J18
Luleå Hockeys J18-lag vann kvällens bortamatch mot MODO med 3-2 efter straffar. Gästerna kvitterade två gånger om och knep sen bonuspoängen på straffar.

Hemmalaget tog ledningen bara två minuter in på matchen genom Axel Boberg Ernst. Men halvvägs in på perioden fixade Alexander Wallin 1-1 i powerplay. MODO återtog sen ledningen på en straff 13 minuter in på den andra perioden. Drygt tre minuter senare kvitterade Luleå på nytt, också det i numerärt överläge denna gång av Charlie Berglund. Den tredje perioden blev sen mållös och matchen gick till sudden. Även förlängningen blev mållös och det krävdes sen hela 14 straffar för att skilja lagen åt och det var tillslut Luleå som drog det längsta strået, Oliver Dufåker noterades för den avgörande straffen.