• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar
Måndag Mån 12 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 17 Mars Mar
Onsdag Ons 21 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Onsdag Ons 28 Mars Mar
Fredag Fre 30 Mars Mar
Lördag Lör 31 Mars Mar
Fredag Fre 7 September Sep
Lördag Lör 8 September Sep
Söndag Sön 9 September Sep
Lördag Lör 15 September Sep
Söndag Sön 16 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Fredag Fre 21 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt

Fordonsmarknad & Bilsalong den 26/5

4 maj 2018 12:53
Nyhet

Lördagen den 26/5 mellan kl 10:00-15:00 är det återigen dags för Luleå Fordonsmarknad & Bilsalong vid Coop Norrbotten Arena. Ett perfekt tillfälle för hela familjen att få se fantastiska fordon på plats i Norrbotten.


Luleå Fordonsmarknad & Bilsalong arrangeras i samarbete med Luleå Hockey/MSSK som får en välkommen del av omsättningen till sin verksamhet kommande säsong. Kom och träffa några av spelarna från de regerande svenska mästarna - de finns på plats från kl 10-15.

Förra året lockade Luleå Fordonsmarknad & Bilsalong 7000 besökare till sin utställning och i år hoppas man att hela 10000 människor kommer och ser världens största bilmärken när de är på plats i Luleå.

Det är fri entré till Fordonsmarknad som är utomhus på parkeringen vid Coop Norrbotten Arena. För att komma in till Bilsalongen inne i Coop Norrbotten Arena kostar det 125kr (gratis för barn under 13 år tillsammans med målsman).

Världens största bilmärken kommer till Luleå
Morgan, Corvette, Camaro, Cadillac, Aston Martin, Bentley, McLaren, Mustang, Porsche, Tesla, Lexus, Toyota, Hyundai, Mazda, Mitsubishi, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Izuzu, Porscheklubben, Corvetteklubben, Jaguarklubben, Luleå Motorsällskap, Mustangklubben och SHRA.

Läs mer om Luleå Fordonsmarknad & Bilsalong på hemsidan eller facebook.

Välkommen till en Fordonsmarknad & Bilsalong som har det mesta. Träffa lokala handlare, se på häftiga sportbilar, bruksfordon, exklusiva bilar, ombyggda bilar, entusiastbilar, räddningstjänsten m.m. Här finns något för alla. En dag för hela familjen.