• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Måndag Mån 12 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt

Klart med LHF:s första SLO

15 juni 2017 20:35
Nyhet

Luleå Hockey har beslutat att tillsätta en SLO (Supporter Liaison Officer) inför den kommande säsongen, för att därigenom ytterligare stärka dialogen med vår supporterpublik.


Förste SLO för Luleå Hockey blir den tidigare ordföranden för LuleåFans, Mattias ”Zelo” Sehlberg.

– Vi har från föreningens sida fört en dialog med LuleåFans, representerade av deras ordförande Stefan Baudin, för att därigenom hitta en person som har ett stort förtroende både inom fansleden och i vår förening. Där har vi enats om att Mattias ”Zelo” Sehlberg känns helt rätt som Luleå Hockeys första SLO, säger VD Stefan Enbom.

En SLO:s huvudsakliga arbetsuppgifter är att sköta samordning och dialog i samband med matcher och att hålla en löpande kommunikation med både supportrar och föreningar för att därigenom långsiktigt stärka den positiva supporterkulturen.

– Vi har redan idag en mycket bra dialog med Luleå Hockey och vill säkra att den kommer vara bra även i framtiden. Det känns därför helt rätt att föreningen inför en SLO som löpande kommer kunna jobba med frågor som rör våra fans på vår egen hemmaplan, men även i relationerna med andra klubbar när deras fans kommer hit eller vi arrangerar våra bortaresor. Det gynnar oss alla om det finns konkurrens på ståplats vid så många matcher som möjligt, säger Stefan Baudin, ordförande för LuleåFans.

Konceptet med SLO kommer närmast från fotbollen där alla elitföreningar idag har en SLO och där man märkbart kunnat stärka sina supporterrelationer.

– Det känns fantastiskt roligt att jag fått den här förfrågan från Luleå Hockey och LuleåFans om att bli föreningens första SLO och att få hjälpa till genom att jobba med frågor som länge legat mig varmt om hjärtat, säger Mattias ”Zelo” Sehlberg, ny SLO i Luleå Hockey.