• Huvudsponsorer

Rösta på matchens lirare!

13 september 2017 11:53
Nyhet

Nytt för den här säsongen är att det är publiken som väljer vem som blir matchens lirare på våra hemmamatcher i både SHL och SDHL – skicka bara sms med LIRARE följt av spelarens nummer till 723 23.


Det är inga extra kostnader utöver ordinarie sms-taxa för att vara med och rösta på matchens lirare. Noterbart är även att du inte har någon fördel av att skicka flera sms till samma matcher eftersom vi filtrerar bort röstdubbletter som kommer från samma mobilnummer.

Exempel, om du vill rösta på Janne Sandström som matchens lirare så skickar du LIRARE 7 till 723 23. Vill du istället rösta på Michelle Karvinen så skickar du LIRARE 33 i ditt sms till 723 23.

Som en bonus så är du som är med och röstar fram matchens lirare med i en utlottning om två biljetter till en kommande hemmamatch. Den som vinner får då ett sms från oss vardagen efter aktuell match.

Om du inte hunnit lära dig alla spelarnas nummer så finns matchprogrammet till din hjälp på arenan eller så kan du alltid gå in här på hemsidan under Herr/Dam > Spelartruppen.