Kom på #Rekordmatchen!
Publicerad: 2018-11-05
Nyhet
Fredagen den 16 november ska vi tillsammans slå publikrekordet i SDHL. Galären bjuder då på inträdet till dess arenan är fylld.

Hälsning från matchsponsorn Galären
"Deras passion och hjärta har gjort dem till Sveriges bästa damhockeylag. Nu ska vi visa samma passion och hjärta för tjejerna i Luleå Hockey och deras kamp för idrott på lika villkor. Tillsammans ska vi inte bara ge dem en oförglömlig upplevelse – vi ska ta tillbaka publikrekordet till Luleå!"

Fri entré när vi går för nytt publikrekord
Publikrekordet för en grundseriematch i SDHL ligger på 5128 personer och det har vi tänkt slå när vi möter AIK i nästa hemmamatch den 16 november. I samarbete med matchsponsorn Galären kan vi erbjuda fri entré till matchen.

Gör det extra festligt med Mat & Hockey
LHF-restaurangerna serverar en Afterwork-buffé för 139kr denna fredagkväll - halva priset för barn under 12 år i sällskap med ätande vuxen - buffén börjar serveras från kl 16:30 och bord kan bokas här.

Berätta att du kommer på matchen!
Gilla evenemanget för #Rekordmatchen på facebook. Klicka här för att ange att du kommer på matchen och för att tipsa dina vänner om hemmamatchen för LHF/MSSK den 16 november.

Massa roligt för hela familjen
– Gratis popcorn till de 200 första barnen – Försök överlista Lassinantti i målet – Träffa SHL-spelarna i foajén före match – Roliga aktiviteter med VildaKidz – Föreningskampen – vilken förening vinner 10000 kr? – Gratis LLT-buss till och från matchen. – Arenan öppnar redan klockan 16.00, kom i tid!

LHF Kommunikation Robert Hedlund