• Huvudsponsorer

Lördag Lör 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Fredag Fre 26 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Fredag Fre 16 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Fredag Fre 23 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Söndag Sön 25 November Nov
Torsdag Tor 29 November Nov
Fredag Fre 30 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Fredag Fre 7 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec

KHL-meriterad back till LHF

1 juni 2016 10:40

På onsdagsförmiddagen presenterades det i #lhflive att den KHL-meriterade backen Daine Todd skrivit på ett tvåårskontrakt med Luleå Hockey.


Den 29-årige högerfattade kanadensaren Daine Todd, född 1987, kommer närmast från två KHL-säsonger med Jokerit och gör till hösten sin SHL-debut tillsammans med Luleå Hockey.

**Lars ”Osten” Bergström
**- Daine Todd är en bra person och ledartyp som samlat på sig många goda erfarenheter i sin karriär. Han är en allround-back, med väldigt bra spelförståelse som dessutom är rörlig och har god offensiv potential.

– Sedan vi fick tips om honom för något år sedan så har vi följt honom närmare och vi har haft en bra process tillsammans med honom och hans representant och är nu mycket glada att han valt spel i Luleå Hockey de kommande säsongerna.

**Daine Todd, back
**- Det känns jättebra att komma till Luleå Hockey och SHL, vilket kommer bli en ny och spännande utmaning för mig. När jag pratat med Topi Jaakola och Brendan Mikkelson har jag bara hört bra saker om Luleå som stad och kring organisationen. Dessutom har jag tidigare spelat med Harju i Jokerit och ser fram emot att spela med både honom och Brendan kommande säsong.

– Mina lagkamrater och Luleå Hockeys fans kan förvänta sig stenhårt jobb både på och vid sidan av isen. Det är alltid viktigt att göra bra ifrån sig i den egna zonen, samtidigt som jag har ett offensivt sinne och gärna nyttjar min skridskoåkning till att följa med upp i anfallen. Det kommer bli jättekul att komma till SHL som jag förstått är en jättebra liga med hög fart och många skickliga spelare.

Daine Todd kommer att spela i #3 med Luleå Hockey.