• Huvudsponsorer

Framtidsbyggare förlänger

15 maj 2017 15:30
Marknad

Samarbetet mellan Luleå Hockey och framtidsbyggaren BDX fortsätter. Detta då man kommit överens om ytterligare ett avtal med BDX som björnpartner. Det gör att man tillsammans kan fortsätta vara en kraft för offensiv utveckling i ett redan attraktivt län.


Luleå Hockey vill bidra till en positiv framtid i Norrbotten. En viktig partner för detta är framtidsbyggaren BDX. Ett företag som precis som Luleå Hockey vill bidra till ett attraktivt län och en offensiv utveckling av samhället. Det är därför med stolthet vi nu presenterar att vi har tecknat ett nytt avtal med ännu en viktig björnpartner.

Stefan Enbom, VD Luleå Hockey
– BDX är en perfekt partner för oss i Luleå Hockey. Ett företag som verkligen vill bidra till ett attraktivt län där de tar ett stort socialt ansvar och är en verklig framtidsbyggare.

Håkan Nilsson, Utvecklingschef BDX
– Vi är mycket nöjda med att fortsätta vårt samarbete med ett så starkt varumärke som Luleå Hockey. Det vi särskilt uppskattar är föreningens engagemang i länet för både killar och tjejer samt föreningens fokus på vidareutveckling av talanger från norr.

BDX skapar innovativa helhetslösningar som löser kundens behov – allt från logistik till entreprenad- och industritjänster. Man jobbar över hela landet med norra Sverige som sin hemmamarknad. I BDX-koncernen ingår moderbolaget BDX Företagen AB samt dotterbolagen BDX Miljö AB, Spånga Distribution AB, Däckproffset i Luleå och Gällivare samt TräTrans AB.