• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Måndag Mån 12 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt

Jobba med Live Arena?

18 maj 2017 14:10
nyhet

Till nästa säsong har Luleå Hockey ambitionen att ta nästa steg med våra sändningar på Live Arena för LHF/MSSK och J20-laget. Därför söker vi dig som skulle tycka att det vore roligt att vara med på den resan.


Live Arena är den plattform som hemmamatcherna i SDHL och J20 direktsänds via över internet. Den som vill titta köper antingen ett säsongskort eller ett månadsabonnemang hos Live Arena. Därefter kommer man åt alla sändningar och även arkivfunktionen för de matcher som sänts via Live Arena.

Det vi behöver hjälp med i Luleå Hockey är någon/några som är intresserade av att kommentera matcherna, antingen som huvudkommentator eller som bisittare/expert. Du som skulle vilja göra detta behöver ha ett stort hockeyintresse och brinna för att ständigt utvecklas.

Vi är även intresserade av dig som skulle vilja vara med och filma matcherna och sköta mer av det tekniska kring våra sändningar (exempelvis repriser). Även här gäller att du har ett stort hockeyintresse och att du har god erfarenhet av datorer och annan teknik.

Upplägget kring arbetet med Live Arena är helt på ideell basis. Det utgår alltså ingen lön, men det möjliggör för dig som älskar hockey och som skulle vilja lära dig mera inom området att göra detta tillsammans med likasinnade.

Om det låter intressant, skicka e-post till [email protected] med information om vilken roll du skulle kunna tänka dig och vilken bakgrund och erfarenheter som du känner skulle vara till din fördel för arbetet med Live Arena.

Länk till Live Arena Hockey.