• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Måndag Mån 12 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt

Luleå Hockey räckte inte till mot Malmö

26 oktober 2017 21:22
SHL

Pucken ville inte studsa Luleå Hockeys väg då man tog emot Malmö. Ett oturligt självmål visade sig vara matchavgörande då norrbottningarna föll 1-2 under torsdagskvällen.


Luleå Hockey tog initiativet direkt och tryckte tillbaka Malmö från första nedsläpp. Samtidigt såg det inte ut som att gästerna var riktigt vakna under de första minuterna men dessvärre lyckades inte hemmalaget nyttja det. Istället jämnades spelet ut och i slutet av perioden kom 0-1 på en spelvändning med ett olyckligt slut. Luleåspelarna jobbade hem föredömligt men oturligt nog studsade pucken ut i sidled till en Malmöspelare som fick helt öppet mål.

I början av den andra perioden grinade oturen illa än en gång då Malmö ökade på till 0-2 i spel fem mot fyra. Ett backskott studsade på två Luleåspelare innan den retsamt vinklades in i målet. Inför den tredje perioden vaskade tränarna om i hemmalaget vilket gav resultat då norrbottningarna reducerade till 1-2 redan efter 01:37. Och den här gången var det Luleå Hockeys tur att ha tur då Johan Harju, på passning från nye kedjekamraten Niklas Olausson, tog in pucken köksvägen och via Malmöförsvarare och i mål.

Luleå Hockey kraftsamlade sedan för en kvittering i den tredje perioden men lyckades inte göra några fler mål och föll alltså med uddamålet 1-2. På den positiva sidan bör nämnas att unge backen Niklas Lundkvist, född 00, gjorde en stabil insats, noterades för 13 minuter istid och blev framröstad av publiken till matchens lirare med hela 72 procent av rösterna. Vi kommer se mer av unge Lundkvist i framtiden - räkna med det.