• Huvudsponsorer

Lördag Lör 16 Mars Mar
Söndag Sön 17 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 7 April Apr
Tisdag Tis 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Lördag Lör 31 Augusti Aug
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep

Glader inför matchen mot Djurgården

4 januari 2019 11:00
SDHL

2019 är här och Luleå Hockey/MSSK börjar det nya året med en Superlördag och hemmamatch mot Djurgården.


Under mellandagarna spelade norrbottningarna två svängiga matcher mot MODO där facit blev en förlust och en seger. I hemmamatchen vann MODO med 3-2 där gästerna gjorde ett mål tidigt i den tredje perioden och lyckades sen freda sin kasse och kamma hem tre poäng. Och i bortamatchen vann Luleå Hockey/MSSK en svängig, underhållande och målrik match där slutresultatet skrevs till 6-4.

– Vi är väldigt missnöjda med den första matchen, vi var lite för bekväma och fick inte alls till spelet som vi ville. Vi hade sen en rejäl videoomgång där vi gick igenom saker vi ville förbättra. Jag tycker att vi tog med oss det till den andra matchen även om det var lite krampaktigt i den första perioden. Sen lossnade det och vi gjorde två riktigt bra perioder där alla krigade på och hjälpte varandra på ett bra sätt vilket såklart var kul att se. Sen var det också en väldigt viktig seger så det var skönt, säger tränaren Fredrik Glader.

Ikväll väntar som sagt Djurgården, Stockholmslaget som ligger på en sjätteplats och jagar lagen framför sig. Lagen har drabbats samman två gånger tidigare under säsongen där bägge matcherna slutade med seger för Luleå Hockey/MSSK.

– Det ska bli jättekul med superlördag då vi spelar efter herrarna så vi hoppas på mycket folk. Vi har pratat om att fortsätta som vi avslutade mot MODO där vi hittade tillbaka till vårt spel i de två avslutande perioderna. Djurgården kommer från en positiv trend och är ett riktigt bra lag, det ska bli kul att ta sig an dem. Det är två spelande lag så det kommer nog att bli en publikvänlig match med mycket fart och fläkt. Vi vill vara det spelförande laget och då gäller det att vi gör jobbet fullt ut både med och utan puck.

Matchen är en del av vår Superlördag där du kan se hemmamatcher i både SHL och SDHL samma dag och till samma pris. Förköp nu via biljett.luleahockey.se till SHL-matchen så gäller din biljett under hela vår Superlördag.