J20 straffade Mora
Publicerad: 2023-02-04
J20
Luleå Hockeys J20-lag vann dagens hemmamatch mot Mora med 2-1 efter straffar.

Det blev en jämn och tuff förstaperiod, chanser skapades men endast ett mål föll de första 20 minuterna. Och det dryga tre minuter före pausvilan I numerärt överläge där gästerna spelade bra och Kalle Kratz kunde direktskjuta in 0-1 från nära håll.

Norrbottningarna öppnade mittronden bra, man skapade långa anfall och ett flertal chanser. Men målen uteblev och istället jämnade Mora ut spelet mer och mer, och man hade också några bra chanser I powerplay. Luleå fick till några långa anfall till I slutet av perioden och tillslut kunde man spräcka målnollan. Dans Locmelis fixade 1-1 med en hård isare från slottet.

Det blev sen en jämn och ganska tillknäppt tredjeperiod där det skapades få heta målchanser. Perioden blev också mållös och så även den efterföljande förlängningen. Luleå lyckades sen knipa bonuspoängen I straffarna.