• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 27 Februari Feb

Information till media

Ackrediteringar

Önskemål om ackreditering vid LHF:s hemmamatcher skickas till [email protected] senast vardag före aktuell match.

Ange samtidigt uppdragsgivare, namn, mobil och om det önskas plats på pressläktare, fotoplats eller övriga önskemål.

Fotografer skall ange önskemål om placering - rinkside eller publikgång.

Spelare och ledares tillgänglighet

Luleå Hockeys a-lagsspelare och tränare är tillgängliga för media efter genomförd träning och match. Däremellan rekommenderas kontakt via mobil. Vid sena tidpunkter rekommenderas sms som ett första sätt att ta kontakt.

Arbeta på match

Coop Norrbotten Arena erbjuder ackrediterad media goda arbetsmöjligheter med en rymlig pressläktare, fri tillgång till Internet, serviceinriktad personal och ett pressrum som serverar kaffe & fika i pauserna.

Hitta rätt

Ackrediterad media går in i Coop Norrbotten Arena genom New Wave Gate. Den finns belägen mellan A- och B-hallen sett från huvudparkeringen. Det är runt hörnet vid biljettluckan.

I New Wave Gate tar en pressvärd emot och bockar av mot ackrediteringslista, lämnar ut ackrediteringsbricka och visar vägen till pressrummet och pressläktaren.

Fotografer

Det finns 6st bra fotoplatser i Coop Norrbotten Arena - vilka tilldelas i förväg och framgår av ackredingslistan.

• 2 st Rinkside - mellan båsen
  • 2 st Publikgång - bakom gästernas bås
  • 2 st Publikgång - bakom LHF:s bås

Alla fotografer som vistas rinkside under värmning eller match skall bära hjälm - för den som inte har egen går det bra att låna en från pressrummet.

Pressansvarig

Robert Hedlund