• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Måndag Mån 12 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Hemma
Luleå
LHF
Borta
Frölunda
FHC

Patrick Cehlins skottvilja gav resultat - till slut

5 oktober 2017 21:29
#LHFFHC

Patrick Cehlin sköt hela åtta skott på mål mot ett decimerat Frölunda på torsdagen. Det sista skulle också gå i mål och betyda 3-2 efter förlängning till hans Luleå.


Luleå ställdes på torsdagen mot ett Frölunda utan en kvartett av viktiga spelare i Joel Lundqvist, Pathrik Westerholm, Simon Hjalmarsson och Sean Bergenheim. Tur var väl för göteborgarn att både Lias Andersson och Carl Grundström hann bli spelklara. Det var dock hemmalaget som inledde piggast och hemmalagets poängkung Einar Emanuellson serverade Emil Larsson öppet mål och nyförvärvet från Almtuna kunde lyfta in 1-0. I matchens första powerplay skulle gästerna kvittera. Efter fint spel fick Victor Olofsson pucken vid den högra tekningscirkeln och han stänkte dit 1-1 via ramen.

Den andra perioden skulle vara mycket underhållande och det var framförallt hemmalaget som bjöd upp till dans. Några mål, det bjöds vi dock inte på utan vi hade 1-1 efter två spelade perioder.

Ännu en förlängning

I den tredje skulle ganska tidigt Joey Hishon presentera sig när han rakade in Niklas Olaussons magiska passning i krysset. Det skulle inte bli tre poäng för Luleå den här matchen heller för i mitten av tredje akten kunde Mats Rosseli Olsen göra 2-2 och till slut tvinga fram en förlängning, Luleås femte på sju matcher. Väl där fick hemmalaget ett powerplay och då klev Niklas Olausson fram med ännu en precis passning, denna gång till Patrick Cehlin som rakade in pucken bakom Johan Mattsson. Cehlin fick alltså näta till slut efter att ha skjutit hela åtta skott på mål i matchen.

– Det kändes bra idag och det var skönt att få in pucken i mål. Vi ska vara ett hårt arbetande lag och vinna kamperna på isen. Det ska vara vårt adelsmärke och det gör vi idag, sa hjälten Patrick Cehlin i C More.