• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Måndag Mån 12 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Hemma
Luleå
LHF
Borta
Karlskrona
KHK

Heta forwards gav Luleå tredje raka mot Karlskrona

26 december 2017 17:24
#LHFKHK

Luleå trivs ypperligt mot Karlskrona. På annandagen kom den tredje raka segern mot Blekingelaget och precis som i den förra hemmamatchen blev det vinst med god marginal efter att Emil Larsson och Einar Emanuelsson visat vägen.


Karlskrona hade inför matchen på två försök inte lyckats göra mål på Luleå och Joel Lassinantti. På annandagen tog det bara 4:24 innan Joel Kellman vinklade in blekingelagets första mål för säsongen på Luleå.

Men målet innebar inte ledning. Luleå hade nämligen tagit ledningen halvminuten dessförinnan genom Emil Larsson och det var hemmalaget som hade det mesta inledningsvis.

Robin Kovacs fortsatte målgörandet och det var 2-1 redan efter sex och en halv minut. Kovacs mål kom i numerärt överläge. Efter det avtog anteckningarna i målprotokollet, ganska jämnt men ett visst spelövertag för Luleå.

– Vi gör mycket bra saker därute och är spelförande, sa Luleås Emil Larsson till C More.

– Vi har bra energi, men kan ha lite mer kyla med pucken, kommenterade Karlskronas Joel Kellman.

Målvaktsbyte och heta forwards

I andra perioden gjorde Luleå ett målvaktsbyte. Lassinantti blev magsjuk och in kom debutanten Oscar Masiello. Han fick direkt göra ett par fina räddningar, spelade stabilt matchen ut och höll nollan.

Framåt gick Luleå ifrån ordentligt i målprotokollet och det var Emil Larsson och Einar Emanuelsson som ledde laget. Larsson satte 3-1 och Emanuelsson följde upp med både 4-1 och 5-1 innan perioden var över. Hemmalaget var klart vassare och ledde rättvist.

En utskällning av Karlskronas tränare i pausen till den tredje perioden hjälpte inte. Slarv på offensiv blålinje i numerärt överläge gav friläge till en av planens hetaste spelare, Emil Larsson, och han fullbordade sitt hattrick fram till 6-1.

Luleå vann med god marginal och tog sin tredje raka seger mot Karlskrona. Karl Fabricius spikade slutresultatet till 7-1 i slutet.