• Huvudsponsorer

Lördag Lör 16 Mars Mar
Söndag Sön 17 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 7 April Apr
Tisdag Tis 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Lördag Lör 31 Augusti Aug
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Hemma
Örebro
ÖRE
Borta
Luleå
LHF

Örebro jagar snabb revansch på Luleå

11 januari 2019 15:15
#ORELHF

Det är dags för ett nytt möte mellan Örebro och Luleå. Under torsdagen drog Luleå det längsta strået, men nu vänder lagen ner till Närke och Behrn Arena, där Örebro är erkänt hemmastarka.


Noterbart Örebro

– Trots en stark insats fick Örebro se sig besegrat under torsdagskvällen i Coop Norrbotten Arena där Luleå segrade med 4-2. Örebro hade dock flertalet fina chanser och ett bra spel där backen Nick Ebert tog ett oerhört stort ansvar både offensivt och defensivt.

– Örebro har en nästintill skadefri trupp där det endast är långtidsskadade målvakten Eero Kilpeläinen som saknas. Det är med andra ord ett tungt ok som ligger på målvakten Stefan Steens axlar till att nu prestera i match efter match för Örebro som för tillfället är på kvalplats i tabellen.

– SHL:s poängliga ledare Aaron Palushaj gick poänglös från senaste matchen, men var hyperfarlig matchen igenom och hade bland annat sju skott på mål. Frågan är om han siktat in sig lagom till lördagens match?

Noterbart Luleå

– Luleås assisterande kapten Niklas Olausson är i strålande form för tillfället. Senaste matchen stod han för ett mål och en assist, och Olausson går mot sin målbästa säsong i SHL någonsin.

– Isac Lundeström som spelat i såväl JVM som NHL denna säsong är nu helt spelklar för Luleå Hockey. Han kommer därmed att göra debut i lördagens match mot Örebro.

– Fyra av de fem senaste mötena mellan lagen har slutat med bortaseger.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #ÖRELHF och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.