• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 7 Januari Jan
Lördag Lör 9 Januari Jan
Söndag Sön 10 Januari Jan
Tisdag Tis 12 Januari Jan
Torsdag Tor 14 Januari Jan
Lördag Lör 16 Januari Jan
Söndag Sön 17 Januari Jan
Tisdag Tis 19 Januari Jan
Torsdag Tor 21 Januari Jan
Lördag Lör 23 Januari Jan
Söndag Sön 24 Januari Jan
Måndag Mån 25 Januari Jan
Idag 28 Januari Jan
Fredag Fre 29 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Söndag Sön 31 Januari Jan
Onsdag Ons 3 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Fredag Fre 19 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Tisdag Tis 23 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Hemma
Rögle
RBK
Borta
Luleå
LHF

Rögle föll hemma mot serieledaren

16 januari 2020 21:15
Efter match

Det blev en målrik tillställning när serieledande Luleå gästade Catena Arena på torsdagskvällen. Gästerna imponerade från start och vann med 7-4.


Rögle fick sämsta tänkbara start i den här matchen, två raka utvisningar och ett ledningsmål för Luleå i spel 5 mot 3 gjorde att gästerna tog kommandot. Gästerna ökade på till 2-0 innan halva första var spelad.
I periodens slutskede blev Rögles målkung Daniel Zaar illa tacklad bakom motståndarmålet och fick lämna matchen. I det följande 5 mot 3-spelet reducerade Leon Bristedt och Rögle var med i matchen igen.
Daniel Zaar kunde inte spela vidare men hälsade efteråt att han mådde bra efter omständigheterna.
Många trodde på en målsnål och tillknäppt tillställning men de fick fel. I andra ramlade puckarna in åt båda håll. Gästerna gick upp till en 4-1-ledning efter mål i både powerplay och boxplay men Rögle svarade med två raka reduceringar. Dominik Bokk gjorde mål för tredje matchen i rad i powerplay och unge backen Samuel Johannesson gjorde 3-4, hans första SHL-mål. Luleå kunde dock dryga ut ledningen till två mål igen med ett 5-3-mål bakom nyss inbytte Roman Will i Rögles mål och Rögle hade en tuff uppgift när man skulle komma ikapp i tredje perioden.

Till tredje hade gästerna stramat upp sitt spel och släppte inte till något. Med tio minuter kvar gjorde man 6-3 på en spelvändning och därmed var matchen avgjord. Till sist slutade matchen 7-4 till Luleå - Dennis Everberg blev Rögles fjärde målskytt den här kvällen.
Rögle åker till Örebro för match på bortais på lördag innan det är dags för nästa hemmamatch, mot Skellefteå på tisdag i nästa vecka.