• Huvudsponsorer

Måndag Mån 8 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Onsdag Ons 10 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Idag 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr
Hemma
Luleå
LHF
Borta
Skellefteå
SKE

Inför Luleå Hockey - Skellefteå (19/1)

18 januari 2021 09:46
SHL

Luleå Hockey står inför en matchintensiv vecka med hela fyra matcher på menyn. Först ut är möte med Skellefteå hemma imorgon tisdag. Här följer fakta och förutsättningar inför matchen.


– Luleå Hockey har vunnit åtta av de tio senaste matcherna och är med det formstarkast i SHL. Skellefteå AIK har vunnit sex av de tio senaste matcherna.

– Luleå Hockey har gjort 38 mål de tio senaste matcherna och är med det målgladast i SHL. Skellefteå har gjort 30 mål de tio senaste matcherna och är trea i ligan.

– Luleå Hockey har släppt in 20 mål de senaste tio matcherna vilket är tätast i SHL. Skellefteå ligger sjua med 26 insläppta mål under samma tidsperiod.

– Luleå Hockey har dragit på sig 25 tvåminutersutvisningar de senaste tio matcherna vilket är minst i SHL. Skellefteå har dragit på sig 43 tvåminutare de senaste tio matcherna vilket är mest.

– Luleå Hockey har gjort tio powerplaymål på 33 försök de tio senaste matcherna med en effektivitet på 30,30 procent. Med det är man tredje bäst i ligan. Skellefteå ligger på en åttondeplats med åtta gjorda mål på 38 försök med en effektivitet på 21,43.

– De poängmässigt hetaste spelarna i Skellefteå är Jesper Frödén och Joakim Lindström med tio respektive nio poäng de tio senaste matcherna. Poängbäst i Luleå Hockey under samma period är en kvartett på Chris DeSousa, Nils Lundkvist, Erik Gustafsson samt Linus Klasen, samtliga med nio poäng.

– Luleå Hockey har vunnit fyra av de sex senaste matcherna mot Skellefteå.

– Luleå Hockey har förlorat sju av de åtta senaste matcherna hemma mot Skellefteå.