• Huvudsponsorer

Söndag Sön 31 Januari Jan
Onsdag Ons 3 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Onsdag Ons 17 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Fredag Fre 26 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Söndag Sön 28 Februari Feb
Måndag Mån 1 Mars Mar
Onsdag Ons 3 Mars Mar
Söndag Sön 7 Mars Mar
Måndag Mån 8 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Onsdag Ons 10 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Fredag Fre 12 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Måndag Mån 15 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Hemma
Luleå
LHF
Borta
Oskarshamn
IKO

Målfest när Luleå Hockey vann

9 januari 2021 17:24
SHL

Lördagens möte mellan Luleå Hockey och IK Oskarshamn bjöd på hela tio mål. Och det var Norrbottningarna som målade bäst och vann matchen med 7-3.


Luleå Hockey gjorde en riktigt bra insats i den första perioden. Norrbottningarna var spelförande och hade ett rejält skottövertag, 21-10, vilket också gav utdelning under den andra halvan av den första perioden. Einar Emanuelsson öppnade målskyttet efter 12:27 då han fri med målvakten, framspelad av Daniel Sondell, sköt in 1-0 högt bakom målvakten. Oskarshamn kvitterade visserligen tre minuter senare i powerplay men perioden tillhörde hemmalaget och backen Nils Lundkvist som slog till, två gånger om dessutom, före pausvilan.

Norrbottningarna fick sedan en riktig smakstart i den andra perioden med en tidig powerplaydubbel. Juhani Tyrväinen satte 4-1 i spel fem mot fyra efter 03:03 och 28 sekunder senare ökade Arttu Ilomäki på till 5-1, även det målet i numerärt överläge.

Den tredje perioden bjöd sedan på fler mål med en tidig reducering från Oskarshamn som gjorde 5-2 redan efter 50 sekunder men hemmalaget replikerade omgående. Unge Fabian Lysell slog till dryga minuten senare, assisterad av Carl Mattsson och Radek Muzik och Daniel Sondell ökade på till 7-2 efter 06:49. Halvvägs in i den tredje perioden kom så matchens sista mål då Oskarshamn reducerade för tredje gången. Det i sin tur innebar att Luleå Hockey vann med 7-3.