Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Fredag Fre 15 April Apr
Söndag Sön 17 April Apr
Tisdag Tis 19 April Apr
Torsdag Tor 21 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr
Lördag Lör 30 April Apr
Måndag Mån 2 Maj Maj
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 5 Maj Maj
Lördag Lör 7 Maj Maj
Måndag Mån 9 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Hemma
Luleå/MSSK
LHF/MSSK
Borta
Leksand
LIF

Förlust mot Luleå

8 januari 2022 15:10
Damlaget

Lördagens match i Piteå resulterade i en förlust med ett mål mot fyra, mot ett Luleå som nu toppar SDHL-tabellen.
– Luleå är ett bra lag, men absolut inte omöjliga att slå. Även om resultatet blev som det blev tycker jag att vi gjorde en väldigt bra match, säger LIF-backen Nathalie Lidman efter lördagens drabbning.


Efter en mållös första period gjorde Luleå två snabba mål i mitten av period nummer 2. Leksingarna stod dock för ett fortsatt hårt jobb och fick in en reduceringspuck innan paus.
– Jag tycker att vi visade en bra inställning och stod för ett hårt jobb genom hela matchen, vi gav oss verkligen inte. Det kanske låter konstigt efter en sån här match, men jag skulle faktiskt vilja lyfta fram hela laget, alla krigade verkligen på, menar Nathalie, trots slutsiffrorna 4-1.
– Det var en match med mycket känslor, och en väldigt rolig match att spela. Siffrorna kanske egentligen inte speglar hela matchbilden, men så kan det vara i hockey ibland. Det är ju trots allt målen som räknas.

Skickar hälsning till skadade Wilma Hjelm

Halvvägs in i den tredje perioden, vid ställningen 3-1, pausades matchen efter en otäck skada på hemmalagets Wilma Hjelm.
– Jag såg inte situationen exakt, men det var någor form av duell eller krock. Oavsett vad som hände var det självklart olyckligt att det skulle ta så illa. Jag och hela laget vill hälsa till Wilma att vi hoppas att hon mår så bra som möjligt och att hon snart är tillbaka på isen igen.