Treårsavtal med Christian Jaros
SHL2016-12-16
Luleå Hockey har kontrakterat sin 20-årige backtalang Christian Jaros även för de kommande tre säsongerna. Jaros som spelat 74 SHL-matcher och den här säsongen levererat en supertackling som till och med finns avbildad på t-shirt.

Christian Jaros kom inför säsongen 2013/2014 till Luleå Hockey från Slovakien för att utvecklas i föreningens juniorverksamhet. Och det är precis vad Christian har gjort genom hårt och målmedvetet arbete. Den här säsongen har han tagit för sig mycket mer i spelet och levererat både fint spel och grymma tacklingar som gjort honom till en verklig publikfavorit.

Christian Jaros

– Det känns väldigt bra att få bo kvar i Luleå som blivit mitt nya hem efter dom här fyra säsongerna i Norrbotten. Jag trivs jättebra med laget, fansen och organisationen som redan har hjälpt mig så mycket med min utveckling sedan jag först kom hit. Förhoppningsvis kan jag fortsätta att utvecklas i rätt riktning så att jag blir en ännu bättre spelare innan jag tar steget över till Nordamerika.

Lars Bergström

– Med sin tävlingsinstinkt och träningsvilja har Christian potentialen till att bli en tvåvägsback på absolut högsta nivå. Han har redan nu visat vad han går för och vi vet att det finns ytterligare utrymme för utveckling. Det kommer att bli väldigt roligt att följa Christian framöver.

– Han kom till Luleå som en ung spelare och har utvecklats på ett fantastiskt sätt i vår förening. Därför känns det extra glädjande att han fortsatt litar på Luleå Hockey och vill fortsätta sin utveckling här de kommande tre säsongerna.

LHF Kommunikation Robert Hedlund