Pontus Själin förlänger
Nyhet2023-01-27
Pontus Själin är inne på sin åttonde säsong med Luleå Hockey och nu är det klart att vår 26-årige back förlängt med ytterligare två säsonger – till och med 2024/2025.

Pontus Själin kom till Luleå Hockey inför säsongen 2015/2016 och delade den första säsongen mellan Luleå Hockey i SHL och Asplöven i HockeyAllsvenskan. För att därefter vara ordinarie i SHL-laget. Under den här tiden har han spelat 344 matcher i SHL- och SM-slutspelet för Vårat Gäng och då samlat på sig 13 mål och 40 passningspoäng.

Stefan ”Skuggan” Nilsson
- Pontus Själin är en ytterst laglojal spelare som har vuxit fram som en kärnspelare i truppen. Han är stabil som back och man vet alltid vad man får av honom när han är inne på isen. Dessutom gör han ofta sina bästa matcher när det betyder som allra mest. Och trots att han redan varit här under många säsonger så ser vi fortsatt utvecklingspotential i honom.

Pontus Själin
- Det känns jättebra att vi har kommit överens om en förlängning av avtalet redan nu, för jag trivs fantastiskt bra i både föreningen och Norrbotten. Och jag känner att jag fortfarande utvecklas i min roll som back för Luleå Hockey.

LHF Kommunikation Robert Hedlund