Emma Nordin förlänger med LHF/MSSK
Nyhet2019-02-27
Inför den första semifinalmatchen mot HV71 presenterades det på isen i Coop Norrbotten Arena att Emma Nordin förlängt sitt avtal med LHF/MSSK i ytterligare två säsonger.

27-åriga Emma Nordin har varit en del av Luleå Hockey/MSSK sedan premiärsäsongen 2015/2016 och har tidigare under säsongen hyllats för imponerande 200 poäng i föreningen. Inför semifinalen toppar Emma SM-slutspelets skytteliga med sju fullträffar på tre spelade matcher.

Fredrik Glader

– Det känns fantastiskt att vi kommit överens med Emma Nordin om en fortsättning i Luleå Hockey/MSSK. Sedan hon kom hit för snart fyra säsonger sedan har hon haft precis den utveckling som vi hoppats på och hon kommer fortsätta vara central för våra sportsliga ambitioner.

– Emma är dessutom en av de spelare som allra bäst personifierar vårt lag och representerar Luleå Hockey på allra bästa sätt med sin seriositet och positiva inställning till lagkamrater, fans, sponsorer och de unga hockeyspelare som hon är en verklig förebild för.

Emma Nordin

– Jag är otroligt stolt och hedrad över att få fortsätta utvecklas och föra damhockeyn framåt tillsammans med mina lagkamrater i världens bästa förening och med våra härliga fans. Idag startar vi vårt semifinaläventyr på hemmaplan vilket känns väldigt inspirerande.

– Ambitionen för framtiden är att fortsätta vinna mästerskap tillsammans med Luleå Hockey/MSSK eftersom man aldrig kan bli mätt på den känslan och tillfredsställelsen som det ger. Och att vi kan fortsätta att gå i bräschen för utvecklingen av damhockeyn för framtidens stjärnor.

LHF Kommunikation Robert Hedlund