Lassinantti förlänger med LHF
Publicerad: 2016-12-14
SHL
Luleå Hockey har förlängt avtalet med Joel Lassinantti över de kommande tre säsongerna. Det innebär att Luleå Hockey även fortsättningsvis har en av SHL:s absolut starkaste målvaksuppsättningar klara för nästa säsong.

23-årige Joel Lassinantti har de tre senaste säsongerna varit en av SHL:s absolut bästa målvakter och var i våras tredjemålvakt för Sverige under VM. Han har nu bestämt sig för att stanna kvar i Norrbotten och avtalet med Luleå Hockey sträcker sig fram till och med våren 2020.

Joel Lassinantti

– Det känns jättebra att vi förlängt mitt avtal med Luleå Hockey för de kommande tre säsongerna. Det har hela tiden varit en pojkdröm för mig att få spela i föreningen och jag trivs fantastiskt bra. Det passar dessutom väldigt bra att Luleå Hockey har höga ambitioner, för det har även jag!

– Att vi kommit överens om ett nytt avtal så pass tidigt är extra positivt. Det gör att jag kan lägga dom funderingarna åt sidan och bara fokusera resterande del av säsongen på att den skall sluta på allra bästa sätt för vårat gäng.

Lars Bergström

– Det känns väldigt glädjande att vi kan bygga långsiktigt med Joel Lassinantti som är från Luleå en egen produkt och som genom sin karriär hela tiden bevisat att ta nästa steg i sin utveckling. Han är en fantastisk person som dessutom är en jättebra målvakt med bra framtid framför sig. Han kommer även fortsättningsvis vara en nyckelspelare för att ge Luleå Hockey goda förutsättningar att nå framgångar.

LHF Kommunikation Robert Hedlund
Våra huvudsponsorer