Information till C More-kunder
Publicerad: 2016-10-26

På torsdag kväll den 27 oktober sänder C More över 40 timmar sport. Vilket gör att alla deras linjära tevekanaler är fyllda till bredden. C More kommer därför att streama SHL-matcherna; Brynäs-HV71, Djurgården-Rögle och Örebro-Luleå exklusivt på www.cmore.se och i C Mores app.

Den som vill se de matcherna loggar därför in på www.cmore.se eller i C Mores app där alla matcher återfinns.

För de tittare som vanligtvis ser matcher via sin tv-operatör och saknar inloggningsuppgifter till C More finns mer information och kontaktuppgifter till operatörerna här: www.cmore.se/operator/login

Frågor och svar från C More

1. Varför visas inte min match på teve den 27 oktober (gäller Brynäs-HV71, Djurgården-Rögle och Örebro-Luleå)?
- Torsdagen den 27 oktober är en av C Mores mest sportintensiva kvällar med hockey från SHL, fotboll från Allsvenskan, handboll från Handbollsligan, PGA-touren i golf och ATP-touren i Tennis. C More har ett begränsat antal linjära kanaler att använda och under torsdagskvällen är alla våra linjära kanaler är fyllda till bredden med sport. Tre av kvällens hockeymatcher från SHL (Brynäs-HV71, Djurgården-Rögle och Örebro-Luleå) sänds därför exklusivt som streamade matcher på www.cmore.se och i C Mores app.

2. Hur får jag tillgång till min match?
- All sport på C More finns tillgänglig på www.cmore.se och i C Mores app.

3. Jag saknar inloggningsuppgifter. Vad ska jag göra?
- Om du inte redan har ett konto på cmore.se eller i C Mores app bör du kontakta din tv-operatör (Com Hem, Canal Digital, Boxer, Telia, Sappa etc.). De ger inloggningsuppgifter för att logga in och se matchen på cmore.se eller i C Mores app. Information om hur du kontaktar dem finns  här: www.cmore.se/operator/login

4. Jag vill se min match på TV, inte på mobilen/datorn. Vad ska jag göra?
- Det finns flera sätt att få upp matchen som du streamar via mobil eller datorn på din TV-skärm. Mer information om hur du gör finns här: 
www.cmore.se/artiklar/vanliga-fragor#humany-cmore=/972/streama-pa-stora-tv-n/

5. Hur ofta har ni fullt i era tv-tablåer?
- Att vi visar över 40 timmar sport parallellt på en och samma kväll hör till ovanligheterna. Vi har vanligtvis plats för alla våra sändningar i våra linjära sportkanaler. Vi är glada att vi kan erbjuda hela vårt sportinnehåll via www.cmore.se och i vår app, som finns på de flesta plattformar.

LHF Kommunikation Robert Hedlund
Våra huvudsponsorer