Biljettinformation
Publicerad: 2021-09-08
Nyhet
Det var med stor glädje som vi under gårdagen mottog beskedet från regeringen att publikrestriktionerna slopas på våra matcher från och med den 29/9. Något som innebär att vi återigen kommer kunna sälja lösbiljetter till våra hemmamatcher.

I dagsläget är det tre SHL-matcher och tre SDHL-matcher på hemmaplan som berörs av nu gällande restriktioner. Av dessa matcher har vi lämnat ett önskemål till Skellefteå AIK om att få flytta vår match den 23/9 för att kunna spela den inför fulla läktare vid ett senare tillfälle.

När det gäller lösbiljetter till våra hemmamatcher i SHL så kommer de att släppas så snart som möjligt. Och vi kommer då att ge medlemmar i Luleå Hockey förtur till dom biljetter som då kommer att släppas.

Gällande lösbiljetter till våra hemmamatcher i SDHL så kommer vi kunna sälja ett visst antal biljetter även till dom tre hemmamatcherna som spelas före restriktionerna hävs. Detta kommer i så fall ske vid samma tillfälle som SHL-biljetterna släpps och även här får medlemmar förtur.

Redan nu har vi möjlighet att sälja 40 ståplatskort som börjar gälla redan till hemmapremiären – All Inclusive för 2600kr – vilket innebär att man har möjlighet att gå på alla våra matcher i SHL och SDHL, inklusive SM-slutspel. Den som är intresserad av ett sådant kort tar kontakt med [email protected].

Är det så att man har intresse av att boka upp sig för ett säsongskort på sittplats som börjar gälla från och med den 29/9 så är det bara ta kontakt med [email protected] så kan de hjälpa dig med detta. Här finns information om våra olika sektioner och vad dom kostar.

Du som inte redan är medlem i Luleå Hockey kan bli det genom att klicka här.

LHF Kommunikation Robert Hedlund