• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 7 Januari Jan
Lördag Lör 9 Januari Jan
Söndag Sön 10 Januari Jan
Tisdag Tis 12 Januari Jan
Torsdag Tor 14 Januari Jan
Lördag Lör 16 Januari Jan
Söndag Sön 17 Januari Jan
Tisdag Tis 19 Januari Jan
Torsdag Tor 21 Januari Jan
Lördag Lör 23 Januari Jan
Söndag Sön 24 Januari Jan
Måndag Mån 25 Januari Jan
Idag 28 Januari Jan
Fredag Fre 29 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Söndag Sön 31 Januari Jan
Onsdag Ons 3 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Fredag Fre 19 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Tisdag Tis 23 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb

OBS! Förlängd förtur till och med 3 juli. Klicka och läs mer.

 

FÖRNYA DITT SÄSONGSKORT
Du som hade säsongskort 2019/20 har förtur på din plats fram till och med 18 juni kl 10:00 och gör det med fördel via biljett.luleahockey.se som har öppet dygnet runt.

Behöver du hjälp från någon av våra medarbetare så kan du maila till [email protected] eller besöka vårt kontor som är öppet mån-tor 09-14 med lunchstängt 12-13.

Gör så här för att förlänga säsongskortet.

Teckna nytt säsongskort
Du som vill teckna ett nytt säsongskort kan enkelt välja din egen plats via biljett.luleahockey.se eller komma till LHF:s kontor (se öppettider ovan).

Välj mellan ALL INCLUSIVE och BASIC på alla platser
Du som vill se ALLA våra matcher, grundserie som slutspel, väljer Säsongskort All Inclusive 2020/21. Om du däremot nöjer dig med grundserien och sedan köper dina slutspelsbiljetter på egen hand så är det Säsongskort Basic som gäller.

Detta ingår i våra säsongskort...

SÄSONGSKORT ALL INCLUSIVE
- samtliga SHL-matcher
- samtliga SDHL-matcher
- samtliga CHL-matcher
- samtliga SM-slutspelsmatcher SHL
- samtliga SM-slutspelsmatcher SDHL
- samtliga CHL-slutspelsmatcher (exkl ev final)
- 4 biljetter till säsongskortens dag
- Inbjudan till upptaktsträff
- 20% på ett köp i souvenirbutiken

SÄSONGSKORT BASIC
- samtliga SHL-matcher (ej åttondelsfinal eller vidare)
- samtliga SDHL-matcher (ej kvartsfinal eller vidare)
- två första CHL-matcherna (ej kvartsfinal eller vidare)
- 2 biljetter till säsongskortens dag

Platsbyte
Du som köper ett säsongskort och sen vill byta plats måste komma in till Luleå Hockeys kontor, ett platsbyte på ett redan köpt säsongskort kostar 400 kr.

Vem ska stå på kortet?
Den som köper säsongskort står som kortägare, säsongskorten är inte personliga och får lånas ut hur kortägaren vill. Vi kan inte byta namn/ägare eller mailadress på redan köpta kort. 

Har du ett säsongskort från föregående säsong som står på någon annan och som du nu vill skriva över till dig själv måste du komma in till Luleå Hockeys kontor för att köpa säsongskortet.

Incentiveprogrammet - för alla trogna supportrar
Precis som tidigare så har du extra fördel som privat säsongskortsinnehavare om du haft ditt säsongskort i minst 5 säsonger (silver). Har du dessutom haft platsen mer än 10 säsonger (guld) så får du ännu flera fördelar. Läs mer här.

Prislista Säsongskort 2020/21
Klicka här för att komma till priserna för våra olika säsongskort.

Betalsätt
Konto/Kreditkort, direktbetalning eller faktura. Klarna erbjuder även delbetalning vid köp via biljett.luleahockey.se.

Rabatter & Erbjudanden
- Ståplats All Inclusive
Precis som tidigare har vi ett jättefint erbjudande på Ståplats All Inclusive. 2020/21 kostar ALLA våra matcher i SHL, SDHL och CHL (exkl ev finalmatch) från hemmastå endast 1 895 kr fram till och med torsdag 18/6 kl 10:00. Erbjudandet gäller endast medlemmar i Luleå Hockey 2020/21. Så vid uthämtandet av säsongskortet behöver du visa upp ditt medlemskort i Luleå Hockey.

- Familjekort - när hela familjen älskar hockey
Våra familjekort kostar endast 2 700kr per familjemedlem på ICA Maxi familjeläktare – sektion J. Observera att de endast kan köpas via LHF:s kontor. Det får max vara 2 vuxna/familj och minst 1 barn/familj (som barn räknas hemmaboende barn upp till 16 år).

- Pensionärskort - för dig som varit med från början. Våra pensionärskort kostar endast 2 700kr per person och finns på sektion J. Observera att de endast kan köpas via LHF:s kontor.

- Studentkort - för dig som studerar vidare efter gymnasiet och som älskar hockey. Våra studentkort kostar endast 2 700kr per person och finns på sektion J. Observera att de endast kan köpas via LHF:s kontor.

Covid-19
Löser man ett säsongskort skall man kunna se alla våra hemmamatcher i grundserien. Skulle antalet hemmamatcher med publik bli färre än en hel säsong vill vi självfallet kompensera för detta på lämpligt sätt. Blir det ingen säsong alls kommer vi att erbjuda återbetalning alternativt motsvarande prisavdrag på säsongskort för säsongen 2021/22.

Mer information om ersättningsalternativen kommer när vi vet hur många matcher som eventuellt påverkas. Ersättning kommer inte att ges om serien skjuts fram och vi spelar våra hemmamatcher med publik, men på nya datum.