Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 12 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Idag 18 Januari Jan
Onsdag Ons 19 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Tisdag Tis 25 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Torsdag Tor 3 Februari Feb
Lördag Lör 5 Februari Feb
Måndag Mån 7 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb

Luleå Hockey tryckte på men föll mot Linköping

18 november 2021 21:37
SHL

Luleå Hockey hade vittring på både mål och poäng borta mot Linköping och skapade ett rejält tryck i den tredje perioden. Norrbottningarna lyckades dock inte ta betalt för slitet och föll till slut med 3-2 borta mot Linköping under torsdagen.


Den första perioden bjöd på två lag som såg ut att vara ringrostiga efter landslagsuppehållet där framförallt passningskvaliteten inte riktigt fanns där. Istället vaknade matchen till liv och det rejält i den andra perioden som blev målrik. Hemmalaget Linköping ryckte till sig en tvåmålsledning innan Luleå Hockey reducerade genom Linus Omark. Gästerna fick sedan se motståndarna dra ifrån ytterligare till 3-1 men 55 sekunder från den andra periodpausen kom en viktig reducering till 3-2 genom Brendan Shinnimin.

I den tredje perioden tryckte sedan Luleå Hockey tillbaka Linköping och det rejält. Antalet anfall från hemmalaget kunder räknas på en hand och östgötarna fick faktiskt inte iväg ett enda skott på Luleåmålet. I andra änden av banan så täppte Linköping igen framför eget mål och trots många långa anfall perioden igenom så hittade Luleå Hockey fram med åtta skott på mål men dessvärre inget i kassen. Förlust alltså med 3-2 och på lördag är det upp på hästryggen igen då Örebro väntar på bortaplan.