Lördag Lör 14 Januari Jan
Tisdag Tis 17 Januari Jan
Torsdag Tor 19 Januari Jan
Lördag Lör 21 Januari Jan
Torsdag Tor 26 Januari Jan
Lördag Lör 28 Januari Jan
Söndag Sön 29 Januari Jan
Måndag Mån 30 Januari Jan
Tisdag Tis 31 Januari Jan
Onsdag Ons 1 Februari Feb
Torsdag Tor 2 Februari Feb
Fredag Fre 3 Februari Feb
Lördag Lör 4 Februari Feb
Tisdag Tis 7 Februari Feb
Tisdag Tis 14 Februari Feb
Torsdag Tor 16 Februari Feb
Lördag Lör 18 Februari Feb
Söndag Sön 19 Februari Feb
Tisdag Tis 21 Februari Feb
Torsdag Tor 23 Februari Feb
Lördag Lör 25 Februari Feb
Söndag Sön 26 Februari Feb
Tisdag Tis 28 Februari Feb
Torsdag Tor 2 Mars Mar
Lördag Lör 4 Mars Mar
Tisdag Tis 7 Mars Mar

Hockeyhjälmar till alla barn i hockeyskolan!

1 februari 2022 11:00
Nyhet

Läkarjouren erbjuder nu alla barn i vår hockeyskola att köpa riktigt bra hjälmar från Bauer till det rabatterade priset 199 kronor (ordinarie pris 599 kr). Hjälmar som dessutom har klistermärken som gör att de ser ut som de hjälmar som våra spelare använder i SHL och SDHL.


Omsorg och omtanke är något som är extra viktigt för våra vänner på Läkarjouren och tillsammans är vi angelägna om att barnen i vår verksamhet har ett bra och säkert skydd för att undvika skallskador. Därför har Läkarjouren varit måna om att ta fram det här erbjudandet till er i hockeyskolan.

Den hjälm som erbjudandet gäller är svarta hjälmar av märket Bauer Prodigy Youth Kombo, som beroende på huvudstorlek är lagom för barn upp till och med 7-8 år. Förutom att det är en jättebra hjälm har den dessutom den nya typen av spännen som är mycket enklare för barnen att spänna själva jämfört med tidigare varianter.

För att ta del av erbjudandet kommer du in till Luleå Hockeys kontor på Ostrongatan 2. Har du inte möjlighet att komma in under kontorstid går det bra att kontakta [email protected] så kommer ni överens om en lösning utifrån era förutsättningar.

Nu första helgen kommer det finnas representanter på plats med hjälmar vid skridskoskolans aktiviteter i Scaniahallen från kl 09:00 på lördag 5/2 och från kl 11:00 på söndag 6/2. Så då kommer det gå bra att köpa hjälmar och samtidigt betala via swish.

Erbjudandet om hjälmarna gäller så länge lagret räcker.

Läkarjouren har bedrivit vårdbemanning sedan 1989 och har huvudkontor i Luleå. De är en viktig pusselbit för att alla, oavsett vem man är eller vad man bor, ska ha tillgång till god och kvalificerad sjukvård.