Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Fredag Fre 15 April Apr
Söndag Sön 17 April Apr
Tisdag Tis 19 April Apr
Torsdag Tor 21 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr
Lördag Lör 30 April Apr
Måndag Mån 2 Maj Maj
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 5 Maj Maj
Lördag Lör 7 Maj Maj
Måndag Mån 9 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj

Kontrakt med Olli Nikupeteri

23 november 2021 11:46
SHL

Olli Nikupeteri är inne på sin tredje säsong med Luleå Hockey och nu är det klart att den 18-årige forwardstalangen skrivit på sitt första SHL-kontrakt i karriären, vilket innebär en fortsättning i Norrbotten.


Olli kom till Luleå Hockeys juniorverksamhet för tre säsonger sedan och gjorde direkt avtryck i J18-laget där han vann den interna poängligan med 22 mål och 31 assist på 36 matcher. Varpå han sedan tog plats i J20-laget föregående säsong och nu varit med SHL-laget i de flesta av matcherna den här säsongen.

Första SHL-målet gjorde Olli Nikupeteri den 23 oktober 2021 när han petade in sin egen målvaktsretur i en match borta mot Rögle.

Ulf Engman, vice GM
– Det känns jättebra att vi kontrakterat Olli. Han är en spännande spelare med en hög skicklighetsnivå och stor utvecklingspotential. Han jobbar dessutom hårt och det kommer bli väldigt roligt att följa hans vidare utveckling tillsammans med oss.

Olli Nikupeteri, forward
– Det känns väldigt roligt att jag fått den här möjligheten att stanna kvar i Luleå Hockey och fortsätta min utveckling här. Sedan jag kom till Luleå som junior för några år sedan har jag trivts väldigt bra både med föreningen och stan och är därför väldigt nöjd över att ha fått skriva mitt första seniorkontrakt och att det är med Luleå Hockey.

SHL-kontraktet är skrivet för resten av den här säsongen och ytterligare två säsonger. Vilket innebär att Nikupeteri blir kvar i Norrbotten åtminstone till och med säsongen 2023/2024.