Lördag Lör 29 Oktober Okt
Söndag Sön 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Tisdag Tis 15 November Nov
Onsdag Ons 16 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Söndag Sön 20 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Lördag Lör 26 November Nov
Söndag Sön 27 November Nov
Tisdag Tis 29 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Torsdag Tor 8 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Söndag Sön 11 December Dec
Lördag Lör 17 December Dec
Tisdag Tis 20 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec
Torsdag Tor 29 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec
Tisdag Tis 3 Januari Jan

Savolainen förlänger!

25 oktober 2019 10:00

Under fredagen blev det klart att Luleå Hockey/MSSK förlänger med 21-åriga landslagsbacken Ronja Savolainen två säsonger till och med 2021/2022.


Ronja Savolainen kom till Luleå Hockey/MSSK inför säsongen 2016/2017 som 18-åring och har sedan dess tagit kliv efter kliv i sin utveckling som hockeyspelare. Hon är numera bofast i det finska landslaget och en av de spelare som får mest speltid i LHF/MSSK.

Mikael Forsberg, sportchef

– Ronja är en ung världsspelare från Finland som sprider massvis med positiv energi i gruppen. Därför känns det jättebra att vi redan nu kan presentera en förlängning med henne. Vi skall vara stolta som förening över att hon väljer att stanna kvar för att utvecklas med oss här i Norrbotten.

– Hockeymässigt har Ronja alla de verktyg som behövs för att vara en toppspelare i SDHL och hon behöver bara egentligen bara bli lite jämnare i sitt spel, vilket vi är övertygade kommer med tiden.

Ronja Savolainen

– Det känns fantastiskt att vi kommit överens om en kontraktsförlängning. Numera känns Luleå faktiskt mer hemma för mig än vad Finland gör, så jag är jätteglad att vi kommit överens om en fortsättning.

– En viktig anledning, förutom att jag trivs i Luleå, till att jag ville förlänga är att Jenni Hiirikoski kommer vara kvar i laget. Det är en trygghet att veta att hon är kvar i laget och jag tror att hon kommer kunna hjälpa mig med att utvecklas ytterligare både på och utanför isen som hockeyspelare.

– Det skall dessutom bli jättekul att se vad Micke kommer kunna åstadkomma tillsammans med oss spelare och hur vi kommer kunna fortsätta att bygga damhockeyn i Sverige

Luleå Hockey/MSSK spelar 4 bortamatcher på de kommande 5 dagarna - start i kväll borta mot AIK. Nästa hemmamatch är fredag 15/11 efter landslagsuppehållet.