Emma Nordin klar för LHF/MSSK
Publicerad: 2022-06-01
Nyhet
Nu är det klart att Emma Nordin återvänder till Norrbotten för spel med Luleå Hockey/MSSK efter att hon skrivit på ett nytt avtal med Vårat Gäng.

Emma Nordin behöver egentligen ingen ytterligare presentation efter sex säsonger i föreningen och ett gästspel under 2021/2022. Totalt har hon spelat 237 matcher i SDHL och SM-slutspelet för LHF/MSSK. Under vilka hon samlat på sig imponerande 169 mål och 204 assist för 373 poäng – vilket är flest poäng i föreningens historia på damsidan.

Under sin tid i Norrbotten har hon varit med och vunnit fyra SM-guld och är innehavare av flera klubbrekord. Bland annat Flest mål (169), Flest poäng (373), Flest mål SM-slutspel (11), Flest mål en säsong (42), Flest mål i en match (6), Flest assist i en match (6) och flest hat-trick (8).

Mikael Forsberg

- Det känns otroligt bra att vi återigen kan välkomna Emma Nordin tillbaka i Luleå Hockey/MSSK. Hon är en av Europas absolut bästa spelare och kommer först och främst att vara en viktig kugge i lagbygget för kommande säsong.

Emma Nordin

- Det känns fantastiskt bra att få komma hem igen. Det var alldeles för länge sedan jag fick vara med och vinna ett SM-guld – så det känns som en bra motivation inför säsongen.

- Luleå Hockey/MSSK ligger mig väldigt varmt om hjärtat, så det var hela tiden mitt förstaval att återvända till Norrbotten. Och nu ser jag fram emot publikfester i såväl grundserien som slutspelet.

Avtalet med Emma är skrivet på 1+1 säsonger.

LHF Kommunikation Robert Hedlund
Våra huvudsponsorer