Sara Grahn förlänger med LHF/MSSK
Publicerad: 2019-11-26
Nyhet
Nu är det klart att vår landslagsmålvakt Sara Grahn förlänger sitt avtal med Luleå Hockey/MSSK i ytterligare två säsonger.

Förra säsongen, som var Sara Grahns första i Luleå Hockey/MSSK, tog hon storslam bland alla målvakter när hon blev svensk mästare, valdes till bästa målvakt, hade lägst målsnitt, bäst räddningsprocent och höll nollan vid flest tillfällen i hela SDHL. Och den här säsongen har hon startat väldigt starkt och återfinns i toppen av de här målvaktskategorierna även om laget som helhet haft det lite tyngre än tidigare säsonger.

Mikael Forsberg, tränare och sportchef LHF/MSSK
– Sara har i flera år visat att hon tillhör den absoluta världseliten och trots detta fortsätter hon hela tiden med att utveckla sig själv och sitt spel. Hon är en superambitiös tjej som alltid tävlar för att vinna och bli bättre. Hon har bidragit till att skapa en enorm trygghet för hela laget och det känns jättebra att hon valt att förlänga med oss redan nu. Det är ett väldigt bra kvitto för vår verksamhet i Luleå då jag är övertygad om att hon kunnat ha flera andra alternativ att välja bland.

Sara Grahn, målvakt
– Det känns fantastiskt kul att vi har kommit överens om en fortsättning, jag trivs otroligt bra här uppe i norr och när vi började diskutera en förlängning så var det inget att tveka på. Jag kom hit med stora förväntningar som blivit uppfyllda och det känns verkligen som att vi är en familj i laget och att vi backas upp av en proffsig förening – det är lite som att vara i landslaget varje dag. Min förhoppning är nu att vi i Luleå Hockey/MSSK skall fortsätta driva svensk damhockey framåt och vara en del av den absoluta toppen i SDHL även i framtiden.

Nästa hemmamatch för Luleå Hockey/MSSK spelas nu på fredag kl 18:00 mot MODO Hockey. Förköp biljetter till matchen redan nu på biljett.luleahockey.se.

LHF Kommunikation Robert Hedlund