Fystränare till våra juniorlag
Publicerad: 2023-09-19
Junior
Luleå Hockey söker fystränare till J20, J18, och Damjuniorerna.

Som fystränare för våra juniorlag ingår du som en del i ett större fysteam, där du har en viktig roll att spela för utvecklingen av framtidens spelare inom Luleå Hockey.

Du kommer att jobba med ungdomar, 16-20 år gamla, som tränare på elitnivå. Vilket innebär att du bör ha goda kunskaper och ett stort driv att utvecklas ytterligare i vår elitmiljö.

Som fystränare för våra juniorer ingår du i ett team tillsammans med våra övriga ledare. Där vi jobbar tillsammans för att skapa bästa möjliga träningsmiljö för spelarna.

Du besitter goda ledaregenskaper och har med fördel tidigare erfarenhet från hockey eller annan idrott, gärna på elitnivå. Du behöver även ha:

  • God kunskap inom träning samt skivstångsteknik
  • Kunna jobba kvällar och vara flexibel inför förändringar
  • Förmågan att ingå i ett team av ledare
  • Kommunicera väl på engelska, då vi även har utländska spelare

Rollen är arvoderad och gäller säsongen ut, med möjlighet till förlängning. Omfattningen är 2-3 eftermiddagar / kvällar per vecka, där du leder flera lag när du väl är på plats.

Ansökan skickas snarast möjligt till [email protected]. Där bör det framgå varför du skulle passa in som fystränare för våra juniorlag och vad du har för tidigare erfarenheter.

Robert Hedlund
Våra huvudsponsorer