Omark åter i Vårat Gäng!
Publicerad: 2021-07-05
SHL
Linus Omark behöver ingen närmare presentation. Han kommer dock närmast från spel med schweiziska Geneve, där han den gångna säsongen vann den interna poängligan med 23 mål och 48 assist på 59 matcher i grundserien och slutspelet. Och på sina tidigare 200 matcher med Luleå Hockey har han stått för 46 mål och 74 assist.

Stefan Nilsson, GM

– Det har tagit lite tid och det har ryktats både hit och dit kring Linus Omark. Därför känns det nu extremt roligt att vi nu kan presentera honom som vår spelare kommande säsong. Alla vet vad han presterat under sin karriär och det skall bli oerhört roligt att få jobba med honom igen.

– När det gäller våra ambitioner inför säsongen så siktar vi högt. Vi skall göra en bättre säsong än den förra – både placeringsmässigt i grundserien och i SM-slutspelet – vilket vi känner är en rimlig målsättning. Därför känns det jättebra att få addera en fantastisk spelare som Linus Omark till Vårat Gäng.

Linus Omark, forward

– När vi väl fattat ett beslut i familjen att flytta hem så känns det nu väldigt bra att jag får återvända till Luleå Hockey och få dra på mig föreningens färger igen. Jag längtar redan nu till att vi kommer samlas igen och gå på is tillsammans om mindre än en månad.

– Det är en lång säsong och hårt jobb som väntar för mig och för hela laget. Tanken är att jag skall visa hela mitt register och bidra med dom saker som jag är duktig på. Och jag brinner verkligen för att få vinna tillsammans med Luleå Hockey och att vi skall addera ytterligare SM-guld till föreningen.

Linus Omark har skrivit på ett 3-årsavtal (1+2) med Luleå Hockey, där han har möjlighet att återvända till Geneve säsongen 2022/2023.

LHF Kommunikation Robert Hedlund
Våra huvudsponsorer