Över 3.500 medlemmar i Vårat Gäng!
Publicerad: 2024-05-16
Intresset och kärleken för Luleå Hockey är större än någonsin. Det är med stor glädje vi meddelar att vi bara två veckor har nått över 3.500 medlemmar i Vårat Gäng!

Runt om i hela Sverige strömmar det in nya medlemmar. Vi är på god väg att slå förra årets rekord på 4.500 medlemmar. Detta är inte bara en siffra, det är ett bevis på den starka gemenskapen och det engagemang som präglar Vårat Gäng. Stort tack till var och en av er för ert stöd!

Luleå Hockey är en ideel medlemsstyrd förening. Vi är våra medlemmar - det är ni som formar och styr Luleå Hockey. Som medlem i Luleå Hockey spelar du därför en viktig roll i att stötta föreningen och stärka föreningsdemokratin.

Men det finns också många andra fördelar med att vara medlem i Vårat Gäng! Du får förtur på biljetter till våra matcher, förtur på kölistan till säsongskort, medlemsrabatt i souvenirbutiken och värdefull medlemsinformation som håller dig uppdaterad om allt som händer i föreningen.

Har du inte förlängt eller löst ditt medlemskap för kommande säsong ännu? Bli en del av gemenskapen i världens finaste förening nu! Det gör du snabbt och enkelt här.

Vi gör det tillsammans!

Våra huvudsponsorer