Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Måndag Mån 22 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Idag 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Måndag Mån 6 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 12 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan

Nordin och Cava lämnar Luleå Hockey/MSSK

20 juli 2021 13:12
SDHL

Det är nu klart att vårens guldmedaljörer Emma Nordin och Michela Cava lämnar Luleå Hockey/MSSK för att flytta utomlands. Vi önskar därför bägge spelarna lycka till med sina nya utmaningar.


Mikael Forsberg, Sportchef

– Emma Nordin har varit med hela vägen med oss i Luleå Hockey/MSSK och hade spelat ut sitt kontrakt med oss och var tydlig med att hon ville söka sig utomlands för en ny utmaning. Så henne kunde vi inte räkna med till nästa säsong, även om vi ändå valde att lämna en öppning om förutsättningarna skulle förändras och hon skulle vilja spela kvar i SDHL.

– För Michela Cava var hennes kontrakt skrivet som 1+1. Men när hon inte valde att nyttja sin out före vår deadline hade vi räknat med henne som en av våra spelare även kommande säsong. Men så i början på juli hörde hon av sig och ville även hon ta sig an en ny utmaning utomlands. Och då vi känner till förutsättningarna inom damhockeyn valde vi att inte stoppa henne från detta, även om detta så klart satt oss i en tuffare sits inför säsongen.

– När det gäller lagbygget för Luleå Hockey/MSSK så är vi trygga med vår NIU-verksamhet som nu blir fullt utbyggd och går in på den tredje säsongen här i Luleå. Där har vi flera unga spelare som har en ordentlig chans att ta nästa steg i sin utveckling och visa att de är redo för större roller i LHF/MSSK. Gör vi sedan några nyrekryteringar så skall det vara verkliga toppspelare, vilket kan ta lite längre tid att hitta.