Förtydligande från Erik Gustafsson
Publicerad: 2022-10-13
Nyhet
Jag gjorde igår en intervju som har retat upp många som älskar Luleå Hockey. Jag vill därför genom detta förtydliga att mitt uttalande endast gäller den eller dom som gått över gränsen för hur man behandlar en lagkamrat, medmänniska, och dennes familj.

Jag förstår att spelarövergångar leder till starka känslor, men man behöver ändå kunna kontrollera sig och bete sig respektfullt mot sina medmänniskor, oavsett vad som händer inom sporten. Speciellt som det pågår krig, svält å andra riktiga problem i världen.

Hockey och sport i stort ska enligt mig bidra till glädje, gemenskap och roliga upplevelser tillsammans. Inte vara en plats för nedvärderande kommentarer, hot eller ökad splittring i vårt samhälle.

Givetvis skall ingen skugga falla över alla er supportrar som stöttar oss i både med- och motgång och som brinner för Luleå Hockey under varje timme av dygnet. Vi älskar er och utan er support är hockeyn ingenting, det såg vi om inte annat under Coronasäsongen.

Det har varit oerhört glädjande för mig och laget att se det otroligt stöd som Isac och hans flickvän har fått från så många efter tisdagens händelser. Det värmer.

Det vi vill och behöver just nu är att fokusera på att spela ishockey, fortsätta bygga sammanhållningen i laget och med hjälp av stödet från er supportrar, vinna matcher tillsammans.

Med ödmjuka hälsningar,
Er kapten #29

LHF Kommunikation Robert Hedlund
Våra huvudsponsorer