Förlängt med Jonas Berglund
Publicerad: 2021-12-08
SHL
Nu är det klart att Jonas Berglund från Norrbottens pärla förlängt sitt avtal med Luleå Hockey i ytterligare två säsonger, till och med 2023/2024.

Jonas Berglund har gjort 335 matcher för Luleå Hockey i SHL och SM-slutspelet och nu är det klart att han även kommer göra sina elfte och tolfte SHL-säsonger för Vårat Gäng. Jonas kommer från Älvsbyn och spelade både J18 och J20 för LHF innan han SHL-debuterade 2008/2009.

Stefan ”Skuggan” Nilsson, GM

– Det känns mycket bra att vi har kommit överens med Jonas Berglund om en fortsättning i Luleå Hockey. Han är en nyttig spelare som kan ta rollen som center, forward eller back beroende på var han behövs bäst. Han är dessutom den spelare i truppen som gjort flest matcher för Luleå Hockey.

Jonas Berglund, forward

– Det känns väldigt bra att vi har kommit överens om en förlängning, vilket är precis vad jag hoppats på. För det är här jag är hemma och har fostrats som hockeyspelare. Och jag ser fram emot att få vara med och fortsätta på den inslagna vägen, där vi blir bättre och bättre för varje säsong och till slut skall ta hem guldet till Norrbotten igen.

Nästa chans att se Jonas Berglund och laget spela match på hemmaplan är imorgon torsdag 9/12 kl 19:00 då vi möter Rögle i Coop Norrbotten Arena i den sista hemmamatchen före jul.

LHF Kommunikation Robert Hedlund
Våra huvudsponsorer