Två nya säsonger med Älvsbyns Pärla!
Publicerad: 2023-12-19
SHL

Luleå Hockey och Jonas Berglund har kommit överens om ett förlängt avtal. Det innebär att Älvsbyns Pärla blir kvar i Vårat Gäng till 2026.

Älsvbybördige Jonas Berglund gick via Luleå Hockeys juniorprogram upp till seniorlaget och debuterade i SHL för Vårat Gäng säsongen 2008/09. Efter fem säsonger i Luleå Hockey blev det en sejour i Hockeyallsvenskan samt den norska ligan innan Berglund återvände till Norrbotten och Vårat Gäng i december 2017.

Berglund som nu är inne på sin tolfte säsong i Luleå Hockey förlänger sitt avtal som sträcker sig fram till och med säsongen 2025/26.

Sportchef Stefan ”Skuggan” Nilsson

- Vi är jätteglada över att ha förlängt med Jonas som har en riktig bra säsong i ryggen. Jonas är en riktig stålman som alltid gör jobbet, är skicklig i många roller och nyttig i viktiga situationer.

Jonas Berglund

- Jag har sen dag ett velat spela för Luleå Hockey och att vi har nåt en ny överenskommelse känns fantastiskt kul. Jag kom hit som femtonåring med en dröm att få spela i A-laget och jag har fått äran att göra det i ett antal år nu och det känns hur bra som helst att få fortsätta ett tag till.

Markus Tervamäki
Våra huvudsponsorer